Honger voorkomen

Ben jij ook bezig met afvallen? Heb je hierbij vaak nog steeds trek? Of krijg je het ondanks je calorietekort wel voor elkaar om vol te zitten. Wat hier enorm bij helpt zijn je keuzes in voeding.

Neem als voorbeeld de eiwitrijke producten en groenten en fruit. Deze voedingsmiddelen zijn vaak gezond en geven een hoge verzadiging. Neem daar tegen over een zak chips of een pak koekjes en dan heb je al snel weer honger. Deze keuzes kunnen dus van grote invloed zijn op je afval proces.

Dit betekent niet dat je geen enkel bakje chips meer mag eten. Sterker nog als die ene lekkernij nou wel in je voedingspatroon past houdt je dit doorgaans ook gewoon veel beter vol. Je zal minder snel de behoefte krijgen om te gaan snaaien en de hele voorraadkast leeg te snaaien als je gewoon elke dag wat lekkers mag.

Hoe comfortabeler jij je voelt in je proces hoe beter de kans op succes. Niemand wil alleen maar afzien tijdens het afvalproces met rijst, groente en kip. Dus pas het aan naar jou persoonlijke voorkeur en ga voor het succes op de lange termijn.

Gerelateerde blogs:

Voor als je voor het maximale resultaat gaat op het gebied van spieropbouw, fitter worden of gewoon een beter fysiek.

Zijn personal trainingen je te duur? Of train je liever alleen? Dan kun je ook voor mijn online coaching kiezen!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken ? Lees dan snel verder.

Proberen?

Gratis proefles