Stress!

We kennen het allemaal en komt in vele vormen. Werken, kinderen ,vrienden en familie. Het ene leuker dan het ander kan toch allemaal lijden tot stress. Hoe goed ga jij hier mee om? Wat kan jij hier aan doen denk je?

Probeer eerst eens te kijken of je dingen niet beter kan plannen en meer structuur kan geven. Dit neemt vaak al een hoop stress weg. Daarnaast durf ook gewoon eens nee te zeggen en kies voor jezelf. Je hoeft niet altijd voor iedereen klaar te staan als je hier zelf niet eens klaar voor bent. Goed er zijn natuurlijk ook een hoop dingen die we kunnen doen om stress te verlichten. Probeer is een paar in de week te gaan sporten. Ga lekker 30 min wandelen of lekker naar ontspannen muziek luisteren. Je lichaam en geest gezond houden heeft alleen maar voordelen. Ook met deze dingen is het wel handig om hier dan ook echt tijd voor te maken en het is makkelijker dan ooit. Je kan tegenwoordig overal sporten. Je hoeft geen uren naar de sportschool het kan gewoon thuis of in je eigen buurt.

Denk er ook aan dat goed bewegen veel fysieke klachten weg kan nemen. Lage rug klachten, stijve schouders en hoofdpijn. Kom in beweging en maak die spieren los. Ik heb al zoveel mensen begeleid die begonnen met klachten en na een paar weken krachtsport op de juiste manier uitvoeren en de klachten waren over. Ze bewogen te eenzijdig of helemaal niet. Dit zal vroeg of laat altijd klachten geven.

Dus pak 2 a 3 x per week 30 min voor jezelf. Het zal niet alleen jouw goed doen. Iedereen om je heen zal je ook dankbaar zijn. Denk eraan kleine stapjes en een duidelijk stappenplan zijn de sleutel naar succes. Kom van die bank af en ga lekker bewegen. Ik weet zeker dat je het kan.

Gerelateerde blogs:

Voor als je voor het maximale resultaat gaat op het gebied van spieropbouw, fitter worden of gewoon een beter fysiek.

Zijn personal trainingen je te duur? Of train je liever alleen? Dan kun je ook voor mijn online coaching kiezen!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken ? Lees dan snel verder.

Proberen?

Gratis proefles