Voornemens

Ken je dat gevoel? Deze week ga ik alles anders doen: Gezonder leven, meer sporten en vroeger naar bed. Dan is de week weer voorbij en is er eigenlijk niets veranderd. Ja, misschien heb je 1 dag iets veranderd maar je hebt geen idee of je er aan het einde van de week nou echt iets meer mee bent opgeschoten dan de week ervoor.

Hoe zit dat dan met die voornemens en waar komt dat gevoel vandaan? Als je dat kunt plaatsen heb je al een grotere kans dat je er meer motivatie uit kan halen. Die motivatie zal ook op en neer gaan, want motivatie is ook geen onuitputtelijke bron. Maar, misschien kan het je wel meer houvast geven om door te pakken.

Zoals ik al wel vaker benoemd heb helpt het enorm om een plan te maken. Niet voor 1 week, maar plan is wat verder en probeer een regelmaat te ontwikkelen. Zeker nu de sportscholen en andere sportfaciliteiten grotendeels dicht zijn wordt het nog belangrijker dat je echt tijd gaat maken en in gaat plannen om de kans groter te maken dat je dit ook echt gaat doen.

Like en volg mijn pagina voor meer wekelijkse tips over voeding en training en al het andere omtrent lifestyle.

Gerelateerde blogs:

Voor als je voor het maximale resultaat gaat op het gebied van spieropbouw, fitter worden of gewoon een beter fysiek.

Zijn personal trainingen je te duur? Of train je liever alleen? Dan kun je ook voor mijn online coaching kiezen!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken ? Lees dan snel verder.

Proberen?

Gratis proefles