“Personal training levert mentale en fysieke winst op!!”.

Sporten met een personal trainer leek me altijd iets voor BN’ers. Buiten mijn mogelijkheden. Na privé een zwaar jaar te hebben gehad, wilde ik op een positieve manier gaan investeren in mezelf. Ik was al gaan sporten en kwam zo in contact met Frans. Eerst een paar oefensessies afgesproken en al snel ervaarde ik de winst van het sporten met een personal trainer. De kwaliteit van Frans is dat hij echt een expert is op het gebied van personal training, aansluit bij de wensen van de klant, enthousiasmeert en uitdaagt.

De winst voor mij: mentaal meer veerkracht en fysiek veel sterker in mijn lijf, meer balans en grenzen verlegd die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden!! Dus, personal training is wat mij betreft een enorme positieve investering in de kwaliteit van je lijf, zowel fysiek als mentaal. Gun het jezelf!!

Werkwijze: Jeannet was in het begin enorm onzeker over wat ze wel en niet kon. Aan mij de schone taak om het vertrouwen terug te brengen en te zorgen dat ze beter ging bewegen. Na de bewegingsanlyse kijken waar de knelpunten zaten en deze aangepakt. Bewegingspatronen die ze in het begin niet kon maken. Doet ze nu fluitend en we gaan voorlopig nog even samen verder de grens opschuiven.