Online coaching

Ben je er nu ook wel klaar mee dat de één dit zegt en de ander dat? Ik garandeer je dat dat niet meer hoeft. Ik help jou aan je resultaat.

Sportieve doelen bereiken

Online personal training

Motivatie en discipline is niet altijd genoeg om je sportieve doelen te behalen. Doe je erg hard je best in de gym, maar lukt het toch niet om je gewenste lichaam te creëren? Of heb je geen idee hoe je het sporten aan moet pakken? Ik kan jou met online personal training helpen om je ideale lichaam te ontwikkelen en je sportieve doelen te bereiken!

Met online coaching geniet jij van de begeleiding van een expert, maar ben je niet gebonden aan vaste trainingsmomenten. Je hebt zelf de vrijheid om te sporten wanneer je wil en bespaart ook nog eens op kosten! Met online meetings houd jij contact met mij als coach en kan ik je begeleiden, adviseren en motiveren, zodat jij je doelen kunt behalen!

Op maat gemaakt sportschema

Hoe werkt online coaching?

Met online coaching begeleid ik jou in de fitness en zorg ik ervoor dat jij een op maat gemaakt sportschema kunt volgen. Daarbij kijk ik graag naar de persoon zelf en de factoren daaromheen: wat doe je in het dagelijks leven en hoe dragen je gewoontes nu bij aan je doelen? Ook kijk ik naar slaap, werk, voeding en privésituatie. Of je nou wil afvallen, aankomen of gewoon een gezonde levensstijl wil hanteren. Vanuit wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes en een berg aan ervaring en expertise, begeleid ik jou richting je doelen!

Je bent niet gebonden aan een vaste trainingstijd- of plek, dus je kunt helemaal zelf bepalen waar of wanneer jij sport. Met een online meeting houden we contact en zorg ik ervoor dat jij elke week effectief aan je droomlichaam kan werken. Als je ooit behoefte hebt aan fysieke begeleiding bij je workout, kunnen we ook samen trainen wanneer jij dat wil!

Vrijblijvend proberen?

Gratis proefles!

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Tijdens zo’n proefles nemen we samen je wensen door én gaan we meteen aan de slag!

Een geschikt voedingsplan

Voedingscoach

Naast de persoonlijke online begeleiding bij het sporten, kan ik je ook voorzien van effectieve begeleiding bij je voedingspatroon. Sport en voeding vult elkaar naadloos aan en is minstens even belangrijk om het ideale lichaam te creëren. Toch is het perfect voedingsschema voor iedereen anders. 

Daarom werk ik niet met standaard voedingsschema’s, maar kijk ik naar persoonlijke kenmerken, wensen en behoeften. Moet je bijvoorbeeld rekening houden met je gezin, of eet je vaak buitenshuis vanwege werk? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op je voedingspatroon. Met mijn kennis en expertise rondom sport en voeding, kan ik je perfect begeleiden, zodat jij je doelen kunt behalen. Ook zorg ik ervoor dat jouw voedingsschema haalbaar en makkelijk vol te houden is!

Een gezonde levensstijl

Is online personal training iets voor jou?

Misschien twijfel je of een online coaching wel geschikt voor jou is. Online personal training is perfect voor jou als je:

  • Een gezonde levensstijl wil bereiken
  • Slimmere en gezondere keuzes wil maken rondom je voeding
  • Optimale begeleiding wil bij het sporten
  • Je droomlichaam wil ontwikkelen
  • 100% gegarandeerd resultaat wil!
Samen voor resultaat

Overige diensten

Deze specialisaties bieden wij op het gebeid van spieropbouw, afvallen en revalidatie.

Op maat gemaakte trainingsschema’s voor elk doel. Is persoonlijke begeleiding te duur voor je? We bieden ook online coaching aan!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken? Lees dan snel verder.

Train je liever niet alleen, maar met een vriend(in) of familielid? te kunt bij mij ook terecht met zijn tweeën!

Over Frans Hesseling

Over Frans

Ik ben al mijn hele leven met sport bezig. Van jongs af aan met voetbal, maar tijdens mijn sportopleiding ben ik steeds meer in de fitnesswereld gerold. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar personal trainer en heb ik een hoop opleidingen kunnen afronden, waaronder de laatste; de Bayesian Bodybuilding opleiding. Kortom, ik heb meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om jou richting je gewenste doel te begeleiden!

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Lees meer!

Blogs

Lees nu mijn laatste blogs over stress voeding en training.

Plaat Blogs (1)

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

3 augustus, 2023
Plaat Blogs

Pijn of Ongemak? Begrijp het Verschil en vind jezelf terug.

3 augustus, 2023
Blog Video (3)

Daar ben ik te oud voor

11 mei, 2023