Over mij

Even voorstellen

Neem contact op

Gratis proefles!

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Tijdens zo’n proefles nemen we samen je wensen door én gaan we meteen aan de slag!

Wat zeggen onze klanten over ons

Reinier Schouten

Zeer fijn samengewerkt met Frans, staat open voor een gesprek en begeleid je waar nodig. Iedereen aan te bevelen!

Paul Hofman

Frans weet op een toegankelijke en fijne manier je the enthousiasmeren voor het sporten en helpt op een laagdrempelige manier je je doelen te halen. Een aanrader voor iedereen die graag wil bewegen maar zichzelf tegenkomt.

Lianna van Rossem

Frans en Tim zijn prettige trainers die je motiveren en stimuleren om net dat stapje extra te doen. Persoonlijke aandacht en goede instructie maakt dat je met plezier gaat sporten. Top!

Saskia van der Leeuw

Frans neemt de tijd om je persoonlijke doelen op te stellen en denkt mee in oplossingen. De sfeer tijdens het trainen is ook altijd goed!

Dieuwertje

Je kan hier trainen op je eigen niveau. Er wordt met je mee gedacht over de doelen die je wilt behalen. Flexibel met de tijden om te sporten. De trainingen zijn altijd gezellig!

Femke

Frans is een goede en fijne personal trainer. Hij heeft veel kennis en kan deze ook op een duidelijke manier met je delen. De trainingen zijn gezellig en doelgericht.

Marimar Minguel

Super toffe personal trainers! Zal iedereen aanraden om hier te komen sporten, veel geduld en wordt goed geluisterd naar je doelen!

Luisa Carducci

Na het leuke intakegesprek met Frans zijn we meteen aan de slag gegaan. Elke week heerlijk trainen. Geweldige training op maat!

Christine Aspera

Frans is een top trainer, gezellig doch resultaat gericht. Hij luistert naar wat je aan kan en niet kan, geeft andere training variaties zodat het hele training pakket haalbaar is!

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

Het verouderingsproces en spiermassa Het is een veelvoorkomende misvatting dat het onmogelijk is om na je 50e spiermassa op te bouwen.

Lees verder

Pijn of ongemak? begrijp het verschil en vind jezelf terug

Het verschil tussen pijn en fysiek ongemak is essentieel om de juiste aanpak te bepalen.

Lees verder

Daar ben ik te oud voor

We zijn samen al een tijdje aan het sporten. Na een paar maanden trainen en opgemerkt te hebben dat Petra steeds meer praatjes krijgt.

Lees verder