Fit na jouw 50ste

Vroeger was alles beter en misschien ook wel dat lijf wat nu hier en daar toch wat tegen begint te werken. 

  • Stijf uit bed
  • Traplopen gaat moeilijker
  • Een rug die niet meewerkt 
 

Dit hoeft niet zo te blijven, wij kunnen hier samen aan werken zodat je binnen slechts een aantal weken al voelbaar verschil ervaart. 

Spelen met de kleinkinderen of zonder moeite de dag beginnen. Inmiddels al meer dan 14 jaar specialist in het trainen met senioren. 

Veilig en verantwoord

Personal Training voor 50+

De standaard schemaatjes in de sportschool zijn natuurlijk prima om op een bepaald niveau fit te blijven. Ik pak het graag anders aan omdat er te vaak heel veel kansen onbenut blijven. Uit de wetenschap blijkt dat de grootste winst te behalen valt uit gerichte krachttraining. Jammer genoeg is de uitvoering meestal niet optimaal, waardoor je niet efficiënt genoeg traint. En nee, we gaan geen hele zware gewichten tillen. Alles stap voor stap op je eigen tempo wat op dat moment goed voelt.

Gezond ouder worden is belangrijker dan ooit

Hoe gaan we dit doen?

Laten we gewoon lekker bij het begin beginnen. Even een kopje koffie of thee om te kijken wat de doelstelling gaat worden. Dit hoeft niet afvallen te zijn, 2x per week efficiënt leren trainen is ook een doelstelling. 

Samen stellen we een plan op, en een plan moet voor mij altijd meetbaar zijn. Dus ik kan altijd laten zien hoe de trainingen verlopen en waar er bijgestuurd moet worden. Zo train je dus altijd op jouw eigen niveau en binnen jouw eigen grenzen. 

Laten we samen de eerste stap zetten, door mijn geduldige aanpak en de laagdrempelige trainingen zijn de trainingen niet alleen doelgericht maar is het ook vooral weer plezier hebben tijdens het trainen. 

Ik verwelkom je graag met een glimlach dus vul snel het formulier in en ik hoop je snel te zien. 

 
Proberen?

Gratis uitproberen?

Dat mag altijd, laat je gegevens achter en ik neem zometeen contact met je op.

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Lees meer!

Blogs

Lees nu mijn laatste blogs over stress voeding en training.

Plaat Blogs (1)

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

3 augustus, 2023
Plaat Blogs

Pijn of Ongemak? Begrijp het Verschil en vind jezelf terug.

3 augustus, 2023
Blog Video (3)

Daar ben ik te oud voor

11 mei, 2023