Small Group Training

Maak kennis met Small Group Training, een unieke manier om in kleine groepen jouw persoonlijke sportdoelen te realiseren. Onder professionele begeleiding combineer je het beste van persoonlijke aandacht met de dynamiek en het plezier van trainen in een groep.

Bereik effectief jouw sportieve doelen

Small Group Training

Motivatie en discipline is niet altijd genoeg om je sportieve doelen te behalen. Doe je erg hard je best in de gym, maar lukt het toch niet om je gewenste lichaam te creëren? Of heb je geen idee hoe je het sporten aan moet pakken? Met Small Group Training help ik jou om je ideale lichaam te ontwikkelen en je sportieve doelen te bereiken!

Small Group Training, dé perfecte balans tussen persoonlijke aandacht, groepsmotivatie en plezier! Bij ons train je in kleine groepen van 3 tot 8 personen, onder deskundige begeleiding van gecertificeerde Personal Trainers. Met een kleine groep ben jij verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding, maar kan je nog steeds het plezier van trainen met een groep houden.

Ontdek de voordelen van deze unieke, maar effectieve trainingservaring en schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles!

Persoonlijke aandacht en tóch de gezelligheid van de groep

Hoe werkt Small Group Training?

Tijdens een Small Group Training wordt er gebruik gemaakt van circuittrainingen waarin het trainen van grote spiergroepen centraal staat. Hierbij beoefenen we een zeer effectieve combinatie op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. We trainen altijd met losse gewichten en andere attributen zoals de kettlebells. 

Gedurende de training zorgt de personal trainer er altijd voor dat de intensiteit van de oefeningen aangepast is aan jouw niveau. Samen werken we vanuit hier naar het gewenste resultaat!

De voordelen van Small Group Training

  • Persoonlijke aandacht 
  • Train binnen een groep op je eigen niveau
  • Motivatie vanuit de groep
  • Plezier met de groep 
  • Gedeelde kosten
Vrijblijvend proberen?

Gratis proefles!

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Tijdens zo’n proefles nemen we samen je wensen door én gaan we meteen aan de slag!

Een geschikt voedingsplan

Voedingscoach

Naast de persoonlijke online begeleiding bij het sporten, kan ik je ook voorzien van effectieve begeleiding bij je voedingspatroon. Sport en voeding vult elkaar naadloos aan en is minstens even belangrijk om het ideale lichaam te creëren. Toch is het perfect voedingsschema voor iedereen anders. 

Daarom werk ik niet met standaard voedingsschema’s, maar kijk ik naar persoonlijke kenmerken, wensen en behoeften. Moet je bijvoorbeeld rekening houden met je gezin, of eet je vaak buitenshuis vanwege werk? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op je voedingspatroon. Met mijn kennis en expertise rondom sport en voeding, kan ik je perfect begeleiden, zodat jij je doelen kunt behalen. Ook zorg ik ervoor dat jouw voedingsschema haalbaar en makkelijk vol te houden is!

Een gezonde levensstijl

Is online personal training iets voor jou?

Misschien twijfel je of een online coaching wel geschikt voor jou is. Online personal training is perfect voor jou als je:

  • Een gezonde levensstijl wil bereiken
  • Slimmere en gezondere keuzes wil maken rondom je voeding
  • Optimale begeleiding wil bij het sporten
  • Je droomlichaam wil ontwikkelen
  • 100% gegarandeerd resultaat wil!
Samen voor resultaat

Overige diensten

Deze specialisaties bieden wij op het gebeid van spieropbouw, afvallen en revalidatie.

Op maat gemaakte trainingsschema’s voor elk doel. Is persoonlijke begeleiding te duur voor je? We bieden ook small group training aan!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken? Lees dan snel verder.

Train je liever niet alleen, maar met een vriend(in) of familielid? te kunt bij mij ook terecht met zijn tweeën!

Over Frans Hesseling

Over Frans

Ik ben al mijn hele leven met sport bezig. Van jongs af aan met voetbal, maar tijdens mijn sportopleiding ben ik steeds meer in de fitnesswereld gerold. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar personal trainer en heb ik een hoop opleidingen kunnen afronden, waaronder de laatste; de Bayesian Bodybuilding opleiding. Kortom, ik heb meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om jou richting je gewenste doel te begeleiden!

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Lees meer!

Blogs

Lees nu mijn laatste blogs over stress voeding en training.

Plaat Blogs (1)

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

3 augustus, 2023
Plaat Blogs

Pijn of Ongemak? Begrijp het Verschil en vind jezelf terug.

3 augustus, 2023
Blog Video (3)

Daar ben ik te oud voor

11 mei, 2023