Senioren

Vroeger was alles beter en misschien ook wel dat lijf wat nu hier en daar toch wat tegen begint te werken.

Gratis proefles

Spelen met de kleinkinderen of zonder moeite de dag beginnen. Inmiddels al meer dan 14 jaar specialist in het trainen met senioren.

Samen voor resultaat

Small group training

Maak kennis met small group training, een unieke manier om in kleine groepen jouw persoonlijke sportdoelen te realiseren. 

Duo training

Train je liever niet alleen, maar met een vriend(in) of familielid? je kunt bij mij ook terecht met zijn tweeën!

Personal Training voor 50+

De standaard schemaatjes in de sportschool zijn natuurlijk prima om op een bepaald niveau fit te blijven. Ik pak het graag anders aan omdat er te vaak heel veel kansen onbenut blijven. Uit de wetenschap blijkt dat de grootste winst te behalen valt uit gerichte krachttraining. Jammer genoeg is de uitvoering meestal niet optimaal, waardoor je niet efficiënt genoeg traint. En nee, we gaan geen hele zware gewichten tillen. Alles stap voor stap op je eigen tempo wat op dat moment goed voelt.

Gratis proefles

Over Frans

Ik ben al mijn hele leven met sport bezig. Van jongs af aan met voetbal, maar tijdens mijn sportopleiding ben ik steeds meer in de fitnesswereld gerold.

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar personal trainer en heb ik een hoop opleidingen kunnen afronden, waaronder de laatste; de Bayesian Bodybuilding opleiding. Kortom, ik heb meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om jou richting je gewenste doel te begeleiden!

10+ jaar ervaring als personal trainer

Active Life staat voor resultaat op het gebied van afvallen, spieropbouw en revalidatie. Samen voor resultaat!

Gratis proefles

Hoe gaan we dit doen?

Gratis proefles!

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Tijdens zo’n proefles nemen we samen je wensen door én gaan we meteen aan de slag!

Wat zeggen onze klanten over ons

Reinier Schouten

Zeer fijn samengewerkt met Frans, staat open voor een gesprek en begeleid je waar nodig. Iedereen aan te bevelen!

Paul Hofman

Frans weet op een toegankelijke en fijne manier je the enthousiasmeren voor het sporten en helpt op een laagdrempelige manier je je doelen te halen. Een aanrader voor iedereen die graag wil bewegen maar zichzelf tegenkomt.

Lianna van Rossem

Frans en Tim zijn prettige trainers die je motiveren en stimuleren om net dat stapje extra te doen. Persoonlijke aandacht en goede instructie maakt dat je met plezier gaat sporten. Top!

Saskia van der Leeuw

Frans neemt de tijd om je persoonlijke doelen op te stellen en denkt mee in oplossingen. De sfeer tijdens het trainen is ook altijd goed!

Dieuwertje

Je kan hier trainen op je eigen niveau. Er wordt met je mee gedacht over de doelen die je wilt behalen. Flexibel met de tijden om te sporten. De trainingen zijn altijd gezellig!

Femke

Frans is een goede en fijne personal trainer. Hij heeft veel kennis en kan deze ook op een duidelijke manier met je delen. De trainingen zijn gezellig en doelgericht.

Marimar Minguel

Super toffe personal trainers! Zal iedereen aanraden om hier te komen sporten, veel geduld en wordt goed geluisterd naar je doelen!

Luisa Carducci

Na het leuke intakegesprek met Frans zijn we meteen aan de slag gegaan. Elke week heerlijk trainen. Geweldige training op maat!

Christine Aspera

Frans is een top trainer, gezellig doch resultaat gericht. Hij luistert naar wat je aan kan en niet kan, geeft andere training variaties zodat het hele training pakket haalbaar is!

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

Het verouderingsproces en spiermassa Het is een veelvoorkomende misvatting dat het onmogelijk is om na je 50e spiermassa op te bouwen.

Lees verder

Pijn of ongemak? begrijp het verschil en vind jezelf terug

Het verschil tussen pijn en fysiek ongemak is essentieel om de juiste aanpak te bepalen.

Lees verder

Daar ben ik te oud voor

We zijn samen al een tijdje aan het sporten. Na een paar maanden trainen en opgemerkt te hebben dat Petra steeds meer praatjes krijgt.

Lees verder