Personal training

Motivatie en discipline is niet altijd genoeg om je sportieve doelen te kunnen behalen. Misschien heb je geen idee hoe je het sporten aan moet pakken? Of weet je wel hoe het moet, maar verval je telkens weer in oude gewoontes? Ik kan jou als personal trainer helpen om je doelen te behalen en jezelf fit en gezond te voelen!

Wie is Active Life?

Personal trainer in Apeldoorn

Mijn naam is Frans Hesseling en ik ga graag samen met jou aan de slag om je sportieve doelen te bereiken. Of je nou wil afvallen, aankomen of een gezonde levensstijl wil hanteren, met mijn expertise, plan van aanpak en wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes help ik je richting jouw ideale leven met sport!

Active Life staat voor resultaat op het gebied van afvallen, spieropbouw en revalidatie. Samen voor resultaat!

Samen voor resultaat

Personal training

Deze specialisaties bieden wij op het gebeid van spieropbouw, afvallen en revalidatie.

couple of two active and healthy seniors or pensioners or mature people doinng exercise together in the gym holding a dumbbell in their hands and doing squats - fitness lifestyle dieting concept

Ben je wat meer op leeftijd, dan heb je soms wat extra aandacht en hulp nodig. Dat bied ik ook aan in mijn senioren programma!

FitMetFrans pagina over ons rechts onderaan 1

Sport je liever met een vriend(in) of familielid? Probeer mijn duo programma waarbij ik twee personen tegelijkertijd met hun doelen kan helpen!

Over Frans Hesseling

Over Frans

Ik ben al mijn hele leven met sport bezig. Van jongs af aan met voetbal, maar tijdens mijn sportopleiding ben ik steeds meer in de fitnesswereld gerold. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar personal trainer en heb ik een hoop opleidingen kunnen afronden, waaronder de laatste; de Bayesian Bodybuilding opleiding. Kortom, ik heb meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om jou richting je gewenste doel te begeleiden!

Onze werkwijze

Werkwijze

Personal training is niet voor niets ‘personal’; het is voor iedereen anders. Daarom werk ik niet met een standaard sport- en voedingsschema. Ik leg de basis voor jouw training vanuit wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes en pas die aan op basis van jouw persoonlijke situatie. Ik bied ook geen standaard abonnementen aan. Alles is maatwerk en gericht op jouw behoeftes en doelen. Tarieven zijn daarom ook op afspraak.

Iedereen heeft levensstijlfactoren die een positieve invloed kunnen hebben op jouw sportieve resultaten, zoals slaap, werk, voeding en privésituatie. Je bent maar een paar uur per week in de sportschool, de grootste winst die je kunt behalen ligt daarbuiten. Daarom werk ik graag vanuit de persoon zelf en niet vanuit een trainingsschema, om optimaal resultaat te behalen.

Een geschikt voedingsplan

Voedingscoach

Naast de begeleiding in de sportschool, help ik je het liefst ook met een geschikt voedingsschema. Dit gaat namelijk hand in hand en het vult elkaar aan. Ook hier krijg je een op maat gemaakt voedingsschema. Het ideale voedingsschema is voor iedereen anders, waarbij belangrijke zaken het verschil kunnen maken. Heb je bijvoorbeeld een gezin, of eet je vanwege werk vaak buitenshuis? Ik kijk naar de persoon en alle factoren daaromheen om een geschikt voedingsschema op te stellen. Daarbij zorg ik ervoor dat jouw voedingsschema haalbaar en makkelijk vol te houden is!

Een geschikt voedingsplan dat aansluit op je sportieve doelen, geeft een boost. Wil je bijvoorbeeld vooral meer energie en jezelf fit voelen? Of wil je een paar kilo afvallen? Ik kan je helpen met een persoonlijk voedingsplan en de juiste begeleiding, zodat jij je doelen kan bereiken!

Voor een goed resultaat!

Weet jij wat je lichaam nodig heeft?

Wat je doel ook is, je voeding maakt het meeste verschil. Het is dus heel belangrijk, hoe actief je ook bent, om de juiste voedingstoffen in de lichaam te stoppen. Of je doel nou is om af te vallen, aan te komen of sterker te worden, samen kunnen we jouw doel behalen met een op maat gemaakte voedingsschema. Tot op detail zorgen we ervoor dat je genoeg eiwitten en koolhydraten binnen krijgt, en minder ongezonde vetten en onnodige zoetstoffen.

Een gezonde levensstijl

Is personal training iets voor jou?

Misschien twijfel je of personal training wel iets voor jou is. Personal training is geschikt als je:

  • Een gezonde levensstijl wil bereiken
  • Slimmere en gezondere keuzes wil maken rondom je voeding
  • Optimale begeleiding wil bij het sporten
  • Een ‘stok achter de deur’ zoekt in de vorm van een expert
  • 100% gegarandeerd resultaat wil!
Vrijblijvend proberen?

Gratis proefles!

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Tijdens zo’n proefles nemen we samen je wensen door én gaan we meteen aan de slag!

Samen voor resultaat

Overige diensten

Deze specialisaties bieden wij op het gebeid van spieropbouw, afvallen en revalidatie.

Op maat gemaakte trainingsschema’s voor elk doel. Is persoonlijke begeleiding te duur voor je? We bieden ook small group training aan!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken? Lees dan snel verder.

Train je liever niet alleen, maar met een vriend(in) of familielid? te kunt bij mij ook terecht met zijn tweeën!

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Lees meer!

Blogs

Lees nu mijn laatste blogs over stress voeding en training.

Plaat Blogs (1)

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

3 augustus, 2023
Plaat Blogs

Pijn of Ongemak? Begrijp het Verschil en vind jezelf terug.

3 augustus, 2023
Blog Video (3)

Daar ben ik te oud voor

11 mei, 2023