Ervaringen

Lees de succesverhalen

Client Cases

image00027_cropped

Casper

Door de basis die Frans samen met je uitzet al vele kilo’s kwijt mogen raken en als het even niet lukt zorgt hij er voor dat je terug kan vallen op wat wel lukt.

Simpele uitleg, geen onnodige oefeningen maar gewoon doen wat nodig is voor een gezond lijf.

Werkwijze: Casper kwam bij mij om zijn streefgewicht te behalen van 88 kg en fitter en sterker te worden. Dus hebben we zijn voedingspatroon en fitness activiteit aangepast en vooral veel optimaler gemaakt. 2x in de week kracht trainen en proberen gezonder te eten en meer dagelijkse beweging te krijgen en met resultaat.

image00022

Stephan

Frans is een no-nonsense coach die zijn trainingen goed afstemt op jouw fysieke gesteldheid. Zo werken we samen aan mijn ‘frozen shoulder’ die nu gelukkig weer veel meer bewegingsvrijheid kent. Met zijn hulp ben ik in 6 maanden 10 kilo gewicht en zo’n 10 cm buikomvang kwijtgeraakt. Ik voel me stukken lekkerder. Ik ben blij met Frans als personal trainer en beveel hem van harte aan.

Werkwijze: Stephan was vooral zijn gewicht en omvang helemaal zat. Hier moest nu wat aan gebeuren. Doordat we 3x in de week zijn gaan trainen. vlogen de kilo’s en centimeters eraf. Ook omdat Stephan zijn voeding drastisch had aangepakt uiteraard. Voorlopig trainen we 3x in de week verder maar nu vooral om meer spiermassa te creëren.

image00024

Nienke

Ontzettend goed begeleid in het proces naar mijn doel. Persoonlijke begeleiding en helemaal afgesteld op mijn wensen. Midden in het 10 weken traject helaas een blessure opgelopen op werk. Hier heb ik van Frans uitstekende begeleiding gehad voor mijn herstel. Inmiddels al weer lekker op weg en zit ik nog steeds op mijn streefgewicht.

Werkwijze: Nienke had in het begin geen klachten en we gingen vooral lekker intensief sporten en werken aan haar voedingspatroon. Helaas zoals benoemd tussendoor een blessure opgelopen in haar onderrug op het werk. Na een pauze en overleg met haar en de fysio trainingen weer opgepakt en de rug weer sterker en belastbaarder gemaakt.

image00011

Iris

Meer dan een half jaar heb Personal training van Fit met Frans gehad. Hij legt de oefeningen goed en geduldig uit. Hij is kundig, flexibel en denkt mee. Mijn voornaamste sport is hardlopen en 1 keer in de week ga ik naar Basic fit om te fitnessen. Omdat ik vaak blessures had wilde ik specifieke oefeningen als ondersteuning. Ik ben sterker geworden, slanker en ik weet nu hoe ik de oefeningen goed moet uitvoeren.

Werkwijze: Iris kwam bij me om te zorgen dat haar belastbaarheid omhoog ging bij het hardlopen en om blessures te voorkomen. We hebben een plan opgesteld om het hardlopen te ondersteunen en de spieren een stuk sterker en dus belastbeaarder te maken. Iris gaat nu met veel vertrouwen weer verder trainen voor de marathon. Succes Iris!

image00001

Jeannet 

“Personal training levert mentale en fysieke winst op!!”.

Sporten met een personal trainer leek me altijd iets voor BN’ers. Buiten mijn mogelijkheden. Na privé een zwaar jaar te hebben gehad, wilde ik op een positieve manier gaan investeren in mezelf. Ik was al gaan sporten en kwam zo in contact met Frans. Eerst een paar oefensessies afgesproken en al snel ervaarde ik de winst van het sporten met een personal trainer. De kwaliteit van Frans is dat hij echt een expert is op het gebied van personal training, aansluit bij de wensen van de klant, enthousiasmeert en uitdaagt.

De winst voor mij: mentaal meer veerkracht en fysiek veel sterker in mijn lijf, meer balans en grenzen verlegd die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden!! Dus, personal training is wat mij betreft een enorme positieve investering in de kwaliteit van je lijf, zowel fysiek als mentaal. Gun het jezelf!!

Werkwijze: Jeannet was in het begin enorm onzeker over wat ze wel en niet kon. Aan mij de schone taak om het vertrouwen terug te brengen en te zorgen dat ze beter ging bewegen. Na de bewegingsanlyse kijken waar de knelpunten zaten en deze aangepakt. Bewegingspatronen die ze in het begin niet kon maken. Doet ze nu fluitend en we gaan voorlopig nog even samen verder de grens opschuiven.

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Proberen?

Gratis proefles