Duo training

Ben je er nu ook wel klaar mee dat de één dit zegt en de ander dat? Ik garandeer je dat dat niet meer hoeft. Ik help jou aan je resultaat.

Voor kleine groepen

Small group training

Het kan lastig zijn om samen met je sportmaatjes de ideale trainingsmethode te vinden die jullie allemaal bevalt. Of jullie sportschema is in orde, maar je hebt moeite om elkaar te motiveren. Ik kan jullie als personal trainer helpen om met een duo of kleine groep, leuke en effectieve workouts uit te voeren zodat jullie je doelen behalen en jezelf fit en gezond voelen!

Maximaal resultaat

Duo training

Naast de begeleiding van een kleine groep kan ik jullie ook als duo begeleiden. Hierbij heb ik meer aandacht voor jullie als individu, maar zorg ik ervoor dat trainingen leuk en effectief voor jullie allebei zijn. Afhankelijk van jullie doelen, passen we de oefeningen aan op jullie wensen en behoeften. Ik bied jullie de motivatie, discipline en structuur en jullie behalen maximaal resultaat!

Proberen?

Gratis proefles

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefles aan. Dan stel ik een plan met je op waar we samen voor resultaat gaan zorgen.

Volledig persoonsgebonden

Werkwijze

Mijn personal training is volledig persoonsgebonden; ik werk niet vanuit een ideaal sportschema, maar ik kijk naar de persoon en de factoren daaromheen. De basis van de trainingen leg ik vanuit wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen pas ik die aan op jouw situatie. Ook in een duo of kleine groep kan ik gericht inspelen op het individu, om de training voor iedereen nuttig en effectief te maken. Ik bied ook geen standaard abonnementen aan. Alles is maatwerk en gericht op jouw behoeftes en doelen. Tarieven zijn daarom ook op afspraak.

Iedereen heeft levensstijlfactoren die een positieve invloed kunnen hebben op jouw sportieve resultaten, zoals slaap, werk, voeding en privésituatie. Je bent maar een paar uur per week in de sportschool, de grootste winst die je kunt behalen ligt daarbuiten. Daarom werk ik graag vanuit de persoon zelf en niet vanuit een trainingsschema, om optimaal resultaat te behalen. 

Een geschikt voedingsplan

Voedingscoach

Naast het trainen en begeleiden in de sportschool, kan ik jou en je vrienden ook helpen met het juiste voedingsschema. Sport en voeding gaat hand in hand, het een vult het ander aan. Ik kan voor elke sporter een voedingsschema op maat maken, waarbij belangrijke persoonlijke kenmerken het verschil maken. Eet je bijvoorbeeld vaak buitenshuis vanwege werk, of heb je een gezin waarmee je rekening moet houden? Ik kijk naar de persoon en alle factoren daaromheen om een geschikt voedingsschema op te stellen, dat haalbaar en makkelijk vol te houden is!

Samen voor resultaat

Overige diensten

Deze specialisaties bieden wij op het gebeid van spieropbouw, afvallen en revalidatie.

Op maat gemaakte trainingsschema’s voor elk doel. Is persoonlijke begeleiding te duur voor je? We bieden ook online coaching aan!

Wil jij ervaren hoe je met 30 minuten trainingen een geweldig resultaat kan behalen in 7 weken? Lees dan snel verder.

Train je liever niet alleen, maar met een vriend(in) of familielid? te kunt bij mij ook terecht met zijn tweeën!

Een gezonde levensstijl

Is personal training iets voor jou?

Misschien hebben jullie je twijfels over personal training en of dat wel iets voor jullie is. Mijn personal training is geschikt voor jou en je sportmaatjes, als jullie:

  • Een gezonde levensstijl willen bereiken en vasthouden
  • Optimale begeleiding willen bij het sporten, zodat jullie workouts effectief zijn
  • Slimmere en gezondere keuzes willen maken rondom jullie voedingspatroon, die in lijn liggen met jullie persoonlijke doelen
  • Bewust willen worden van dagelijkse gewoontes en hoe die wel of niet bijdragen aan jullie doelen
  • Een expert willen waarbij je verantwoording moet afleggen, zodat jullie keihard aan jullie doelen gaan werken met een ‘stok achter de deur’
  • 100% gegarandeerd resultaat willen!
Over Frans Hesseling

Over Frans

Ik ben al mijn hele leven met sport bezig. Van jongs af aan met voetbal, maar tijdens mijn sportopleiding ben ik steeds meer in de fitnesswereld gerold. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar personal trainer en heb ik een hoop opleidingen kunnen afronden, waaronder de laatste; de Bayesian Bodybuilding opleiding. Kortom, ik heb meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om jou richting je gewenste doel te begeleiden!

Lees de ervaringen

Reviews

Nicole
Nicole
Lees verder
Frans’ trainingen zijn enorm motiverend, ik leerde mijn grenzen te verleggen en ben sporten weer leuk gaan vinden! Mede dankzij Frans in die periode 20kg afgevallen. Door alles wat ik heb geleerd is het mij daarna nog gelukt zelf 20kg af te vallen.
Ronald en Yorick
Ronald en Yorick
Lees verder
Samen met mijn zoon Yorick hebben wij al enige tijd wekelijks Personal Training (kracht training) bij Frans. Frans is een fijne trainer, hij legt alle oefeningen uit en doet alles ook voor. Als het niet perfect gaat, dan legt hij het nog vaker uit, hij is heel geduldig.
Marin
Marin
Lees verder
Frans houdt rekening met je eigen doelen en eventuele blessures en past daarop het trainingschema aan. En dankzij hem kan ik nu eindelijk een goede push-up uitvoeren!
Lees meer!

Blogs

Lees nu mijn laatste blogs over stress voeding en training.

Plaat Blogs (1)

Kan ik na mijn 50e nog spiermassa winnen?

3 augustus, 2023
Plaat Blogs

Pijn of Ongemak? Begrijp het Verschil en vind jezelf terug.

3 augustus, 2023
Blog Video (3)

Daar ben ik te oud voor

11 mei, 2023